Om

Charlotte Bruland

 Indretning, der skaber livsglæde og energi

Skitseforslag til frisørsalon Hairby, foto Charlotte Bruland


Om


Mit navn er Charlotte Bruland. Min passion  er at hjælpe dig med at få det mest optimale ud af din bolig eller firma, og derigennem opnå livsglæde, mere

energi  og lad omgivelserne være med til at skubbe til din udvikling eller succes.


Baggrund

Jeg har mere end 20 års professionel erfaring indenfor byggebranchen. hvor jeg har arbejdet tæt sammen med rådgivere, arkitekter, myndigheder, og byggefirmaer. Flere års erfaring som projektleder på større og mindre om- og tilbygninger, renoveringer og nybyggerier af hhv. bolig- og erhvervsbyggeri, hvor indretning og arkitektur udgør en stor andel.


Uddannelse og efteruddannelse

Min baggrund som bygningsingeniør (1995) valgte jeg at supplere med indendørsarkitektuddannelse i 2004, med henblik på at udleve min drøm om at arbejde med indretning og rumdesign kombineret med  byggeri.


Jeg har siden 2004 løbende haft indretningsopgaver, og tilbyder rådgivning og sparring indenfor indretning. Løbende deltager jeg i kurser  senest Sketchup - 3D  visualiseringer og belysningslære. Herudover  har jeg taget en efteruddannelse som konsulent   indenfor  farver og omgivelsernes påvirkning på os, herunder at skabe balance i rum (indretningsprincipper fra en skandinavisk udgave af feng shui).     


”Fra tanke og idé - til aktiv handling – en lettere og sjovere proces”

Jeg bruger visuelle redskaber i sparringsprocessen for at sikre en nemmere beslutningsproces for dig, og at resultatet bliver som ønsket. De visuelle redskaber jeg bruger, udover 3D, er skitseforslag, inspirationsark, farve- og materialeprøver, fotocollage og visualisering af ideer (farvlægning) af dine fotos.

Ring på 3051 3861 eller send mig en mail - glæder mig til at høre fra dig

 
 
 

Få et sneak peak på min nye bog,

der handler om at bruge indretningen til at skabe

forandring og glæde i dit liv (læs mere om den her)

Charlotte Bruland                           Byggeri og indretning                            Møllevej 29, 8800 Viborg                            3051 3861                           cb@charlottebruland.dk