De seks trin

Charlotte Bruland

 Indretning, der skaber livsglæde og energi

OVERSIGT OVER INDHOLDET I DE 6 TRIN

1. Livsenergi

Dette trin handler om høj og lav energi samt livsenergi i forhold til

boligen og om, hvordan man kan indrette, så boligens energi giver noget positivt frem for noget negativt, så man undgår at blive drænet for energi. De fleste kender følelsen af, at man ikke kan være afslappet, når man sidder et bestemt sted, men det er ofte svært at sætte ord på, hvad det skyldes. I dette trin løftes sløret for, hvorfor det netop føles sådan – og det er faktisk slet ikke så kompliceret igen.

2. Ryd op i dit rod

Trinnet her handler blandt andet om, at der er forskellige typer af rod; nemlig aktivt rod og passivt rod samt hvilken indflydelse rod har på os, og hvilke tiltag man kan foretage sig for at komme rod til livs. Har du meget rod, vil oprydning være et af de mest effektive tiltag i forhold til at skabe mere energi, overskud og glæde.

3. Farver og de fem elementer

I dette trin beskrives farvernes (blå, brun, grøn, grå, gul, hvid, lilla, orange, rosa, rød og sort) egenskaber – herunder hvilken fornemmelse de giver, hvad de ofte associeres med samt hvilken betydning det har, hvis der anvendes for meget af en bestemt farve. De fem elementers (ild-, metal-, træ-, vand- og jordelement) egenskaber, samt deres be-tydning for et rum, gennemgåes. Som afslutning på kapitlet er der en ”step-by-step”-miniguide, der hjælper dig til at skabe balance i din bolig.

4. Små elementer

Små elementer er karakteriseret ved at være de elementer, der er ud over store flader som vægge, gulve, lofter og møbler. De små elementer er dem, der kan være med til at sætte stemningen og stimulere sanserne samt give boligen karakter og personligt præg. I bogen er der især fokuseret på anvendelse af planter og blomster, dagslys og belysning, stilleben og vægudsmykning samt akustik, lyd og musik.

5. De enkelte rum

Trinnet her beskriver hvilke tiltag, man bør overveje i hver rumtype (entre, køkken-alrum, badeværelse, stue, kontor, soveværelse, uderum og indgangsparti), for at opnå den bedste effekt med hensyn til både stemning, funktionalitet og et lækkert udseende.

6. Boost dit liv

Dette trin er for dig, der ønsker at arbejde med boligen på et lidt dybere plan, og ønsker at skubbe ekstra meget til din personlige udvikling. De enkelte livsområder (karriere, helbred, familie, kærlighed, rejser, omdømme og rigdom) berøres, og det forklares, hvordan du med effektive værk-tøjer kan booste disse. Det er et utroligt spændende område at eksperimentere med, og det kan som eksempel hjælpe dig med at manifestere dine drømme fysisk i boligen, så en udvikling i retning af drømmen hjælpes i gang.

Få et sneak peak på min nye bog,

der handler om at bruge indretningen til at skabe

forandring og glæde i dit liv (læs mere om den her)

Charlotte Bruland                           Byggeri og indretning                            Møllevej 29, 8800 Viborg                            3051 3861                           cb@charlottebruland.dk