Kickstart dine boligdrømme

Så læs mere herunder  //  specielt tilbud i september måned 

 

Stue indretning listevæg panelvæg privat

Jeg har haft stor succes med at hjælpe kunder videre, uden brug af den store værktøjskasse. F.eks. med mit online-koncept, hvor sparringen foregår over FaceTime, men hvor vi sparer tid og transport – men fungerer som et alm. besøg. 

Kunder, der har prøvet forløbet, er ofte overraskede over, hvor meget de får ud af online sparring. Mette og Flemming skriver bl.a.:


”Vi har haft fornøjelsen af at have et online forløb (FaceTime) med Charlotte Bruland. Charlotte har en utrolig god evne til hurtig at spotte ubalancer i de forskellige rum, og komme med gode fif til ommøblering. (…) Fantastisk sparring, som vi er meget taknemlig for og vi nyder vores ”nye” rum hver dag.” Interesseret? Så tag med mig på en rejse, og få indrettet din bolig, så du kan nyde den hver dag og derigennem få mere livsglæde og energi.

Er din bolig en drømmebolig?

Forestil dig, at din bolig sprudler af energi og personlighed, og har små skønne oaser, der giver dig velvære og overskud. Farvevalg og møbler harmonerer og der er skabt ro, da alt har en fast plads. Et sådant hjem fortjener alle.

Er din bolig som beskrevet her, eller..


  • Mangler den varme og hygge?
  • Har du rum, der ikke fungerer?
  • Savner du overblik - en ”køreplan” for din indretning?
  • Er du gået i stå med din indretning?


Jeg oplever tit, at det er små ting, der skal til, for at kunden kommer et skridt videre og finder motivationen igen. Ofte har kunden selv en masse ideer, men savner sparring og rådgivning – og der er det min fornemmeste opgave at hjælpe dem/dig i mål.

indretningsforløb collage process stue

KICKSTART din boligdrøm 1:1 sparring

 Jeg hjælper dig til med at komme igang eller videre med din indretning eller ombygning. Vi går sammen igennem din bolig, hvor jeg kommer med konkrete råd og sparring. Du vælger selv hvilke rum og hvad vi skal fokusere på. Det kan være en fordel, at du inden mødet har sendt lidt fotos og beskrivelse af dine ønsker og drømme - på den måde bliver vores snak (facetime) mest givende for dig <3.

Som en del af sparringen får du min lille 6-steps miniguide til, hvordan du selv kan skabe mere velvære og energi via din bolig

 60 minutters privat sparring og skøn 6-steps miniguide

– du kan booke din tid her eller sende mig en besked om ønske til tidspunkt:


BOOK HER 

695 kr.

 Gælder i september måned