Mentorforløb 1:1 (mini)

så læs mere her om mit nye sparringsforløb

Drømmer du om at arbejde med indretning (som selvstændig)? Eller har du en lignende kreativ drøm?

Mentorforløb 1:1 ❤️ 

Den enkle rejse - 5 steps/moduler

Er du gået i stå? eller ved du ikke hvordan du skal komme i gang med din drøm om at blive indretningsarkitekt på deltid/fuldtid?.


Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig med at komme igang eller videre med din drøm, og tilbyder nu et 1:1 mentorforløb. Forløbet er bygget omkring 5 afgørende steps til, hvordan du kommer i mål med at kunne leve af din passion for indretning. Du får al den viden du skal have for at komme godt fra start. (se figur til højre). 


Forløbet er bygget op omkring 5 steps / 5 moduler;


  • Modul 1: Indledende møde med afklaring af, hvor er du henne i dit liv og hvad har du brug for. Du får indsigt i, hvordan livet er som indretningsarkitekt, hvor jeg viser dig min hverdag. Vi skal arbejde med at skabe et stærkt mindset, som er en vigtig del af rejsen for at lykkedes med at kunne leve af indretning på fuldtid/deltid. Måske skal nogle af dine overbevisninger justeres en smule.


  • Modul 2: Vi dykker i modulet ned i dine langsigtede mål, visioner og ønsker, dernæst mere konkrete delmål, der kan hjælpe dig på vej og vi får lagt en konkret og realistisk handleplan. Vi anvender visualiseringer, mindmap og mindmovie. Vi får lavet en markedsføringsplan, en hjemmeside, og SOME platform.


  • Modul 3: Drømmekunder, hvilke kunder ønsker du at arbejde med, og hvordan får du fat på dem. Samtidig skal vi arbejde med at finde din niche, hvor er dine styrker, hvad har du i rygsækken og hvor og hvordan kan du differentierer dig fra dine konkurrenter. Jeg deler min viden om, hvordan jeg har fundet min niche og arbejdet omkring det. De første kundeopgaver skal løses og du får tips og råd om formen, kundehåndtering og fremlæggelse af  idéoplæg 


  • Modul 4: Salg uden at sælge. Hjælp til, hvordan du skaffer kunder og der kommer flow. Hvordan kan vi bruge salgstragten til at få flere kunder. Jeg giver dig mine tips til, hvordan jeg har sikret mig et flow unden at skulle bruge masser af tid på SOME, penge eller kold kanvas. 


  • Modul 5: Guldzonen/ handling: Under forløbet vil du komme til at udfordre dig selv, for det er ofte der sker en magi og du rykker dig. Når først du har overkommet de ting, som du synes er udfordrende, så bliver de som regel nemmere og nemmere og føles ikke så skræmmende til sidst. Jeg er der for at støtte dig, når du bevæger dig ud i GULDZONEN.Hele forløbet er bygget op med baggrund i min egen rejse om, hvordan jeg er kommet i mål med at få bygget en forretning, som jeg i dag kan leve godt af. Jeg deler ud af mine egne erfaringer og viden, så du hurtigere og lettere kan komme i mål.


Forløbet er en kombination af møder online/fysisk, konkrete opgaver mellem møderne specifikt designet til dig og din virksomhed, sparring ved konkrete udfordringer, samt Q&A i det omfang du har behov for det.Pris: 5.500 kr. inkl. moms  


Forløbet foregår over 3-4 måneder, f.ex. opstart forår / efterår.   


Lyder det som et forløb, der kunne hjælpe dig til at videre i at udleve din drøm så kontakt mig. Jeg vil glæde mig til at høre fra dig ❤️


Udlev kreativ drøm, selvstændig indretningsarkitekt
 
 
 
 

Mobil:  +45 30 51 38 61 

Ønsker du 1:1 sparringsforløb eller høre nærmere om det

ring /skriv til mig