Om

Skitseforslag til frisørsalon Hairby

Mit navn er Charlotte Bruland, og min passion er at hjælpe dig med at få det mest optimale ud af din bolig, og derigennem opnå livsglæde og mere energi samt lære at bruge omgivelserne så de bidrager positivt til din udvikling eller succes.

Baggrund

Jeg har mere end 20 års professionel erfaring indenfor byggebranchen. hvor jeg har arbejdet tæt sammen med rådgivere, arkitekter, myndigheder, og byggefirmaer. Flere års erfaring som projektleder på større og mindre om- og tilbygninger, renoveringer og nybyggerier af hhv. bolig- og erhvervsbyggeri, hvor indretning og arkitektur udgør en stor andel. Jeg er på den måde hele tiden opdateret på den nyeste viden inden for byggeri, lovgivning og hvad der rører sig inden for indretning og arkitektur. Jeg arbejder pt. 50/50 som projektleder indenfor byggeri og indretningsarkitekt i  eget indretningsfirma - super dejlig og fin kombination af begge mine interesseområder, som supplerer hinanden perfekt.


Uddannelse og efteruddannelse

Min baggrund som bygningsingeniør (1995) valgte jeg at supplere med indendørsarkitektuddannelse i 2004, med henblik på at udleve min drøm om at arbejde med indretning og rumdesign kombineret med  byggeri.


Jeg har siden 2004 løbende haft indretningsopgaver, og tilbyder rådgivning og sparring indenfor indretning. Løbende deltager jeg i kurser, senest Sketchup - 3D-visualiseringer og belysningslære. Herudover  har jeg taget en efteruddannelse som konsulen indenfor farver og omgivelsernes påvirkning på os, herunder at skabe balance i rum (indretningsprincipper fra skandinavisk feng shui).     


”Fra tanke og idé - til aktiv handling – en lettere og sjovere proces”

Jeg bruger visuelle redskaber i sparringsprocessen for at sikre en nemmere beslutningsproces for dig, og at resultatet bliver som ønsket. De visuelle redskaber jeg bruger, udover 3D, er skitseforslag, inspirationsark, farve- og materialeprøver, fotocollage og visualisering af ideer.

Savner du inspiration og sparring,

så skriv til mig nu 

+45 30 51 38 61

 
 
 
 

Få et sneak peak på min bog,

der handler om at bruge indretningen til at skabe

forandring og glæde i dit liv (læs mere om den her)

Charlotte Bruland                           Byggeri og indretning                            Møllevej 29, 8800 Viborg                            3051 3861                           cb@charlottebruland.dk