Om

Skitseforslag til frisørsalon Hairby

Mit navn er Charlotte Bruland, og min passion er at hjælpe dig med at få det mest optimale ud af din bolig, og derigennem opnå livsglæde og mere energi samt lære at bruge omgivelserne så de bidrager positivt til din udvikling eller succes.

Baggrund

Jeg har mere end 20 års professionel erfaring indenfor byggebranchen. hvor jeg har arbejdet tæt sammen med rådgivere, arkitekter, myndigheder, og byggefirmaer. Flere års erfaring som projektleder på større og mindre om- og tilbygninger, renoveringer og nybyggerier af hhv. bolig- og erhvervsbyggeri, hvor indretning og arkitektur udgør en stor andel. Jeg er hele tiden opdateret på den nyeste viden inden for byggeri, lovgivning og hvad der rører sig inden for indretning og arkitektur. Jeg arbejder dels som indretningsarkitekt dels  som freelance projektleder indenfor byggebranchen som en del af eget firma - super dejlig og fin kombination af begge mine interesseområder, som supplerer hinanden perfekt.


Uddannelse og efteruddannelse

Min baggrund som bygningsingeniør (1995) valgte jeg at supplere med indendørsarkitektuddannelse i 2004, med henblik på at udleve min drøm om at arbejde med indretning og rumdesign kombineret med  byggeri.


Jeg har siden 2004 løbende haft indretningsopgaver, og tilbyder rådgivning og sparring indenfor indretning samt hjælp i forbindelse med mindre byggeprojekter. Løbende deltager jeg i kurser, senest Sketchup - 3D-visualiseringer og belysningslære. Herudover har jeg taget en efteruddannelse som konsulent indenfor farver og omgivelsernes påvirkning på os, herunder at skabe balance i rum (indretningsprincipper fra skandinavisk feng shui).     


”Fra tanke og idé - til aktiv handling – en lettere og sjovere proces”

Jeg bruger visuelle redskaber i sparringsprocessen for at sikre en nemmere beslutningsproces for dig, og at resultatet bliver som ønsket. De visuelle redskaber jeg bruger, udover 3D, er skitseforslag, inspirationsark, farve- og materialeprøver, fotocollage og visualisering af ideer.

Savner du hjælp til indretning eller til dit byggeprojekt, så skriv til mig

+45 30 51 38 61 / cb@charlottebruland.dk