Koncept

MIT KONCEPT


Jeg tilbyder indretningsforløb til private og mindre virksomheder. Alle forløb har hovedfokus på, at boligen og indretningen skal give maksimal livsglæde og energi til kunden <3. Dette kombineret med, at indretningen naturligvis skal være funktionel og æstetisk.


Privat

Boligen skal være et sted, hvor sanserne er i fokus, hvor du kan lade op og nyde, og med glæde byde dine gæster velkommen. Ved at indrette din bolig bevidst, med de rigtige farver og elementer, kan den understøtte dig på de områder, som du gerne vil booste i dit liv. Indretning er ikke bare indretning!


Her er et udpluk af hvad jeg beskæftiger mig med (for private):

  • Indretningsforslag med farvevalg, belysning og møblering
  • Indretningsforløb med besøg, skitseforslag, collage, inspirationsark og opfølgning
  • Skitseforslag ved til- og ombygning af fx køkken og bad
  • 3D visualisering af arkitektur og indretningsløsninger
  • Sparring ved nybyggeriErhverv

Herudover tilbyder jeg indretningsløsninger, og sparring til mindre virksomheder så som klinikker, frisører, cafeer og mindre kontorer.


At tænke indretning ind som et ekstra element kan have betydning for dit kundeflow - det er vigtigt at kunden føler sig velkommen og nyder besøget. Gennemtænkte løsninger kan betyde større arbejdsglæde, trivsel og energi i virksomheden, og samtidig kan indretningen bruges som en del af markedsføringen og synliggøre virksomhedens DNA.

Savner du inspiration og sparring,

så skriv til mig nu 

+45 30 51 38 61 / cb@charlottebruland.dk