Webshop

Webshop - luksusgenbrug


Forelsk dig her i skønt luksusgenbrug af god kvalitet. Alle produkterne har noget genbrug i sig; dog er nogle items et mix af genbrug og nye materialer, så de nye materialer hjælper de gamle med at få nyt liv og passe ind i moderne kontekst.


Webshoppen følger i en vis grad indretningstrenden ‘Wabi sabi’, der værner om det perfekte i det uperfekte samt den autencitet og ægthed, der medfølger, når ting bliver brugt over mange år. Her på siden hyldes den charme, som genbrugsting ofte har med sig, mens det stadig er en prioritet, at det, der er udvalgt, passer ind i moderne hjem.


Produkterne er en skøn blanding af luksusgenbrug fra loppemarkeder, private opkøb, egne design og upcycling af loppefund, der alle er i tråd med den næste store bevægelse inden for indretning; nemlig bæredygtig boligindretning. Dette er en trend, der er til for at blive, og den kommer som et modtræk til et kæmpestort overbrug og 'smid væk' kultur. Det nye bliver derfor, at købe mindre og bedre samt tænke sig en ekstra gang om, inden man går ud og investerer i nye møbler og tilbehør.


Webshoppen er drevet i samarbejde med Frederikke Foget, designstuderende og blogger af ingenplanetb.home.blog, der har laver små unikke designs af genbrugsmaterialer til shoppen.


Du finder vores lille beskedne udvalg her. Vi har flere loppefund og nye redesign produkter på vej, som snart vil blive lagt op på siden. Vi glæder os til at vise dem.