Privat

Er du utilfreds med din bolig?

·  Savner du energi og livsglæde?


·  Irriterer du dig over, at nogle rum ikke fungerer eller anvendes?


·  Roder din bolig, og savner du gode opbevaringsløsninger?


·  Synes du, at det er svært at finde ro og slappe helt af i din bolig?


·  Har du svært ved at vælge farver, møbler og interiør, så der skabes balance?


·  Synes du, at de fleste boliger er fantastiske, men at din bolig er kedelig og farveløs?


·  Har du ideerne til, hvordan dit hjem skal indrettes, men savner sparring i processen?

Så læs mere herunder

"En bolig i balance giver energi og livsglæde"

Forestil dig, at du allerede ved hoveddøren til din bolig bliver budt velkommen. Farverige blomster og krukker viser dig vej ind i din bolig, og du mærker en dejlig fornemmelse i kroppen.


En smuk, enkel entré tager imod dig; du glæder dig over at jakker, tasker og tilbehør har sin faste plads, og at sko er opbevaret i skokasser.

 

Forestil dig, at du har opryddede skabe, og at alle overflødige ting er smidt ud. Hver gang du kigger ind i skabene, bliver du helt glad ved tanken, og du får ekstra energi til endnu et oprydningsprojekt. Der er skabt plads til nye ting i dit liv.

 

Samtidig har det tidligere opbevaringsrum fået helt ny funktion; nemlig som kontor, og den nymalede vægflade i køkkenet er fantastisk og medvirker til positiv stemning og glæde. Boligen er kun indrettet med møbler, du elsker, og omgivet af ting, der bidrager positivt. Du kan nu nyde hver enkelt ting.

 

Der er skabt en fin balance mellem farvevalg, møbler, planter, og personligt tilbehør, der tilsammen giver en dejlig stemning, ro og lethed, så du med det samme føler dig hjemme og bare kan slappe af.

 

Er din bolig som ovenfor beskrevet eller ønsker du at skabe ligeså skønne rammer?

 

Så læs mere under ”privat” hvor jeg blandt andet tilbyder 'her-og-nu'-indretning af din bolig til en pris af 3.900 kr. eller luksuspakke  til 6.100 kr., som indeholder en kombination af besøg og møbleringsforslag samt sparringsforløb og opfølgning.

Eller skriv uforpligtende til mig på +45 30 51 38 61

Savner du inspiration og sparring,

så skriv til mig nu 

+45 30 51 38 61 / cb@charlottebruland.dk